Volop energie, overall kippenvel

Wij zijn Overall Design. Gespecialiseerd in Expo Design en Expo Services. Waar wij energie van krijgen? Van beurstands die mensen bewegen. Ontwikkeld als team. En met een uitstraling die voor kippenvel zorgt.

Full service van idee tot detail

Onze kracht ligt in onze totaaloplossing. Van onderscheidend idee voor een beursstand tot de laatste details tijdens de vakbeurs zelf. Wij bedenken, ontwerpen en maken. Als teamplayer, want we betrekken u actief in het hele proces. Bij elke stap. Die persoonlijke Overall aanpak spreekt al meer dan 25 jaar aan.

Realistische partner over de hele linie

Een ruimtelijke presentatie maken vraagt niet alleen om creativiteit. Nog belangrijker is om gewoon logisch te werken. Met maatvoeringen die kloppen. Met doordacht transport. En altijd met nauwlettende blik op de kosten. En als er wat verandert? Dan zijn we flexibel genoeg hier razendsnel op in te spelen. Daar kunt u op rekenen.

Een werelds netwerk, maar altijd dichtbij

Of u nu in Europa of in de VS aan een beurs wil deelnemen, wij hebben uitstekende contacten. Dankzij ons netwerk kunt u zich helemaal focussen op uw business. Wij zorgen ervoor dat het Overall plaatje klopt. Ook na afloop. Want maar liefst 80% van de materialen kunnen opnieuw gebruikt worden. Zo staat u altijd in pole position voor het volgende evenement.

Overall Design. Overall aan gedacht.

Bel ons gerust voor een persoonlijk en vrijblijvend advies via +31 (0)513 650 695. Mailen kan uiteraard ook: info@overall-design.nl.

Impressie

keyboard_arrow_up